detector.media
30.03.2020 11:45
«Медіа Група Україна» відкинула чутки про зміну керівництва каналу «Україна»
«Медіа Група Україна» відкинула чутки про зміну керівництва каналу «Україна»
Директор «Медіа Групи Україна» Євген Бондаренко заявив, що жодних змін у керівництві телеканалу «Україна» не відбувається. Про це 29 березня повідомила пресслужба каналу.

Євген Бондаренко уточнив, що Вікторія Корогод з 2017 року обіймає посаду директорки каналу. З 2012 року вона працювала фінансовою директоркою каналу, а потім операційною директоркою.

Таким чином, пан Бондаренко спростував інформацію одного з Telegram-каналів, у якому писали, що топ-менеджмент телеканалу «Україна» призначають за хабар. Цю інформацію нібито підтверджували «плівки Єрмака», які 29 березня опублікував народний депутат з фракції «Слуга народу» Гео Лерос.

На цих записах людина, схожа голосом на брата керівника Офісу президента Андрія ЄрмакаДениса, пропонує влаштувати неназваних осіб на певні посади. Зокрема, невідомий співрозмовник просить імовірного Дениса Єрмака призначити на посаду дівчину: «Дівчинка є красива. І дуже сильно хоче очолити або ТРК "Україна", або "Внєшекспоцентр". Це все ДУСя».

Зазначимо, що з контексту розмови зрозуміло, що йдеться про палац «Україна» та ВДНХ (Національний експоцентр), бо це два об'єкти Державного управління справами (ДУС) із приблизно такими назвами.

Андрій Єрмак згодом підтвердив, що на оприлюдненому відео його брат. Він також оголосив про плани звернутися із заявою до Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань через ці записи. Гео Лерос, своєю чергою, уже подав звернення до Національного антикорупційного бюро України.

На фото Вікторія Корогод

Фото: телеканалу «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY