detector.media
27.03.2020 16:53
«Інтершкола» запустила новий онлайн-проєкт
«Інтершкола» запустила новий онлайн-проєкт
Крім того, учасники «Інтершколи» зараз навчаються онлайн.

Освітня медіаплатформа «Інтершкола» запустила новий онлайн-проєкт та готує нові онлайн-курси для майбутніх сценаристів, звукорежисерів, операторів та продюсерів. Про це 27 березня повідомляє пресслужба каналу «Інтер».

«Усі, хто пробує створювати контент для ТБ або соціальних медіа, хто навчився чомусь новому і хоче про це розповісти, може опублікувати свою роботу в Faceboook або Instagram з одним з хештегів #учусьдома, #меняюсьдома, #создаюдома. Команда "Інтершколи" щодня моніторить публікації і буде розміщувати ці роботи на своїх сторінках, на які регулярно заходять викладачі "Інтершколи" – відомі телеведучі, оператори, сценаристи, режисери», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Він мав тривати до 3 квітня, на цей час обмежели навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метро в Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

25 березня Кабінет Міністрів України ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни та продовжив на 30 днів карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Вони триватимуть до 24 квітня.

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY