detector.media
27.03.2020 14:29
Мінкульт запропонував каналам транслювати богослужіння на час карантину
Мінкульт запропонував каналам транслювати богослужіння на час карантину
Міністерство культури та інформаційної політики України запропонувало медіагрупам та телерадіоорганізаціям транслювати богослужіння та релігійні обряди найбільших церков України і релігійних організацій на час карантину, уведеного через пандемію коронавірусу COVID-19.

З відповідною ініціативою Міністерство звернулося до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка 27 березня оприлюднила це звернення до медіагруп, загальнонаціональних, регіональних і місцевих телерадіоорганізацій.

У відомстві вважають, що можливість вірян долучитися до релігійних обрядів в умовах самоізоляції позитивно впливатиме на дотримання режиму карантину.

Національна рада опублікувала звернення, аби керівники телерадіокомпаній мали змогу ознайомитися з ним докладно та сконтактувати з Міністерством для з’ясування графіка та параметрів трансляцій.

Повний текст звернення

Нагадаємо, із 27 березня і до завершення карантину щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі телеканали Суспільного мовлення транслюватимуть богослужіння та обрядові заходи головних церков і релігійних організацій.

Фото: Сергій Моргунов / «Бабель»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY