detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
27.03.2020 13:06
Буткевич та Данилюк-Ярмолаєва запустили новий проєкт на «Цензорі.нет»
Буткевич та Данилюк-Ярмолаєва запустили новий проєкт на «Цензорі.нет»
Ведучі Богдан Буткевич і Марина Данилюк-Ярмолаєва на початку березня запустили новий проєкт «Без Цензури», який виходить на порталі «Цензор.нет». Про це пані Данилюк-Ярмолаєва повідомила в коментарі «Детектору медіа».

«Без Цензури» – це проєкт журналістських історій на YouTube, у якому ведучі підбивають підсумки новин та публікацій на порталі «Цензор.нет». Вони розповідають новини крізь призму свого авторського погляду.

«Фактично, ми робимо для людей коротку, зрозумілу й якісну аналітику, де пояснюємо сутність речей та процесів у лайт-ютюб-форматі. <…> . Вважаємо, що подібний формат суб’єктивної по подачі та об’єктивної по фактажу інформації скоро стане пануючим. Тому наш слоган: "Нічого особистого – тільки факти"», – розповіла Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Випуски тривають близько 10 хвилин і виходять зазвичай щодня, але періодичність залежить від подій. Програма виходить у формат влогу. «Без Цензури» показують у запису, щоб мати можливість додати ілюстративний та відеоматеріал. Проте формат ще будуть допрацьовувати.

«Формат такий: двоє співведучих змінюють один одного в кадрі, по черзі записують відео, у кожному з яких виступають ще й у ролі редактора. Іноді ми з Богданом і вдвох у кадрі. Тобто, це проєкт двох професіоналів, зі своїми підходами та подачею, які в сумі дають дуже якісний мікс інформативного, цікавого та правильного нового журналістського продукту», – сказала пані Данилюк-Ярмолаєва.

Вона не уточнила, на який термін домовилися з «Цензор.Нет» про трансляцію проєкту: «Хотілося б якнайдовше попрацювати з чудовим порталом "Цензор.нет" та його головним редактором Юрієм Бутусовим. Про що ми мріяли давно, й сподіваємося, саме тут вийде реалізувати весь той потенціал, який накопичився»,

Крім того, Марина Данилюк-Ярмолаєва додала, що через карантин наразі призупинила роботу над двома іншими проєктами. Їх вона готує, у тому числі із Богданом Буткевичем.

Як писав ДМ 3 січня, ведучі Богдан Буткевич і Марина Данилюк-Ярмолаєва, чиї проєкти – «ЧБшоу» та «Політичний МаринаД», відповідно – закрили на телеканалі «Еспресо», вели перемовини з різними каналами щодо перезапуску своїх програм.

Нагадаємо, 28 грудня 2019 року директорка каналу «Еспресо» Катерина Єрмолович повідомила, що телеканал з 2020 року змінить концепцію і перейде на суто новинний формат. За її словами, через переформатування телеканал закрив проєкти Марії Бурмаки, Богдана Буткевича, Марини Данилюк-Ярмолаєвої, а хронометраж «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» – скоротили.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY