detector.media
25.03.2020 15:50
Кличко закликав журналістів «не кошмарити лікарів»
Кличко закликав журналістів «не кошмарити лікарів»
Мер Києва Віталій Кличко закликав журналістів і киян не турбувати лікарів, а також – не вриватися до лікарень, щоб зняти відео.

Про це він заявив 25 березня на брифінгу щодо ситуації в Києві в умовах запроваджених протиепідемічних заходів та обмежень.

За його словами, лікарі знаходяться в основній групі ризику інфікування, оскільки працюють «на передовій» у боротьбі з коронавірусом COVID-19.

«Хочу окремо звернутися до киян і до деяких журналістів. Не кошмарте лікарів, не вривайтесь в лікарні заради відео та лайків у Facebook. Це аморально. Дайте, будь ласка, медикам працювати. Бо хто нас потім рятувати?», – сказав пан Кличко.

Нагадаємо, 19 березня Міністерство охорони здоров’я повідомило, що в медіа поширюється багато недостовірної інформації й маніпуляцій щодо пандемії коронавірусу. Заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко закликав журналістів не «гнатися за гучними заголовками», а ЗМІ та українців перевіряти інформацію й користуватися лише офіційними джерелами.

Фото: КМДА

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY