detector.media
25.03.2020 15:02
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «За покликом серця»
Прем'єра 4-серійної мелодрами «За покликом серця» виробництва компанії «Арт-Територія» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 28 березня о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, відкрита, приваблива, але самотня Світлана сама виховує доньку Дашу. Одного ранку дівчина поспішає на співбесіду, та ледь не потрапляє під колеса вантажівки. Її дивом рятує вдівець Олег, який виховує семирічну доньку Валерію. Чоловік виявляється власником тієї великої будівельної компанії, куди Світлана поспішає на співбесіду. Між молодими людьми з'являється симпатія, проте Олег збирається одружитися з іншою. 

Ролі у мінісеріалі виконали актори Дана Абизова, Кирило Жандаров, Олексій Нагрудний, Ірина Новак, Михайло Кукуюк, Олеся Гайова та інші.

Режисер – Олександр Кірієнко. Оператор-постановник – Сергій Граблєв. Художник-постановник – Дмитро Жмурко. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Виробництвом мінісеріалу на замовлення каналу «Україна» займалась компанія «Арт-Територія». Зйомки картини проходили в Києві та Київській області з січня 2020 року.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY