detector.media
25.03.2020 12:02
Полтавський канал «Центральний» розпочав зйомки телеуроків для учнів початкової школи (ОНОВЛЕНО)
Полтавський канал «Центральний» розпочав зйомки телеуроків для учнів початкової школи (ОНОВЛЕНО)
Полтавського телеканал «Центральний» розпочав зйомки телеуроків для учнів 1-4 класів.

Про це повідомив генеральний директор каналу Олег Зонтов, передає «Рубрика».

За його словами, у Полтаві є запит на освітній контент для учнів початкової школи.

«Інтерактивних відео-уроків для цих учнів взагалі немає, хоча це найбільш затребуваний сегмент. Обурюються і батьки, і вчителі, і самі діти не знають, що робити. Полтавські освітяни підтримали мою ініціативу і ми вже почали зйомки телеуроків. У таких умовах доводиться виконувати роботу за Міносвіти», – повідомив пан Зонтов.

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки в зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ». Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

В «Європейській солідарності» закликали НСТУ проводити телеуроки для учнів.

21 березня під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

Після цього телеканал «112 Україна» оголосив, що починає транслювати відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів.

Фото: Рубрика

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY