detector.media
24.03.2020 16:15
Канал СТБ оголосив дату прем'єри проєкту «Неймовірна правда про зірок»
Канал СТБ оголосив дату прем'єри проєкту «Неймовірна правда про зірок»
На телеканалі СТБ 4 квітня відбудеться прем'єра проєкту про життя селебріті – «Неймовірна правда про зірок». Програма виходитиме щосуботи та щонеділі о 9:30.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Програма повернеться до ефіру в оновленому форматі – з новою студією й структурою епізодів. «У випусках глядачі побачать різнопланові рубрики про зірок, які розкриють селебріті з несподіваних сторін, а також практично документальні фільми про те, що багаті також плачуть», – йдеться в описі.   

Керівник проєкту – Дмитро Слободян, шефредакторка – Анастасія Дяченко, креативний продюсер – Веніамін Вегерчук.

Нагадаємо, 13 березня стало відомо, що в ефір телеканалу СТБ цієї весни повертається проєкт про життя селебріті – «Неймовірна правда про зірок», ведучими якого стали Надія Матвєєва і Григорій Решетник. 

«Неймовірна правда про зірок» з Григорієм Решетником і Надією Мейхер виходила на СТБ з 2010 по 2014 рік. У серпні 2014 року стало відомо про те, що проєкт «Неймовірна правда про зірок» припиняє вихід на каналі СТБ і переїжджає на Новий канал, де йтиме з новими ведучими. Як пояснили на СТБ, програму зняли з ефіру у зв'язку зі змінами в сітці мовлення.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY