detector.media
24.03.2020 14:23
Зміна уряду та загроза коронавірусу змусили владу та журналістів вчитися комунікувати – Ткаченко
Зміна уряду та загроза коронавірусу змусили владу та журналістів вчитися комунікувати – Ткаченко
Політична та соціальна кризи змусили представників української влади та журналістів вчитися комунікувати та інформувати про рішення, які можуть викликати суспільний резонанс.

Про це голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики та почесний президент «1+1 медіа» Олександр Ткаченко сказав в інтерв’ю «КП в Украине».   

«Криза, як політична – зміна уряду, так і соціальна – загроза коронавірусу, підстьобує всіх вчитися необхідності комунікувати й інформувати вчасно, а часом і передчасно. Потрібно вміти інформувати про рішення, які можуть викликати суспільний резонанс. На мою думку, ситуація небезнадійна», – сказав він.

Водночас пан Ткаченко вважає недостатнім рівень комунікації між владою та журналістами.

Крім того, у найближчі дні планують запустити ініціативу, яка має допомогти залучити до комунікації нових міністрів. Деталей нардеп не уточнив.

Нагадаємо, 19 березня Міністерство охорони здоров’я повідомило, що в медіа поширюється багато недостовірної інформації й маніпуляцій щодо пандемії коронавірусу. Заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко закликав журналістів не «гнатися за гучними заголовками», а ЗМІ та українців перевіряти інформацію й користуватися лише офіційними джерелами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY