detector.media
24.03.2020 13:18
Viasat закриє систему кодування, яка не відповідає стандартам безпеки
Оператор закриває NDS і повністю переходить на Verimatrix. І вірить, що ця система не піддається розкодуванню нелегальними тюнерами.

Оператор супутникового телебачення Viasat закриє систему кодування NDS. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Система NDS, за інформацією компанії, не відповідає новітнім стандартам безпеки супутникового мовлення. Після закриття згаданої системи глядачі, які користуються послугами піратських сервісів та отримують доступ до телебачення шляхом «зламу» кодування, залишаться без доступу до більшості телеканалів. Нова система кодування супутникового сигналу Verimatrix, на думку компанії, є «значно надійнішою та прогресивнішою, а тому не піддається розкодуванню нелегальними тюнерами, що не мають відповідного функціоналу».

Закрити систему кодування NDS оператор планує найближчими тижнями.

«Для того, аби вчасно забезпечити своїх абонентів необхідними тюнерами, Viasat провів заміну старого обладнання на тюнери нових моделей, що підтримують систему кодування Verimatrix, а тому усі вони у повній мірі можуть насолоджуватись переглядом улюблених телепродуктів, не переживаючи про раптове відключення. Ми сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям усіх учасників телевізійного ринку, і у першу чергу – абонентів, які свідомо обиратимуть легальне, піратське телебачення зникне як явище, і відбудеться це вже у найближчому майбутньому», − вважає Антон Юр’єв, директор з продажів Viasat.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня. Канали закодовані системою умовного доступу Verimatrix.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY