detector.media
23.03.2020 17:33
«Наш» перейшов на віддалений режим роботи
«Наш» перейшов на віддалений режим роботи
Телеканал «Наш» з 23 березня змінив режим роботи й працюватиме з мінімальною кількістю людей на території каналу через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення вірусу СOVID-19. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Канал увів низку заходів безпеки:

«Другий тиждень працюємо за спеціальним графіком роботи та максимально перейшли на віддалений режим роботи з дому. Телеканал "Наш" не може зупинити виробничий процес повністю. Саме тому ми посилюємо профілактичні та захисні заходи на території телеканалу, вводимо в дію спеціальний режим мовлення, оптимізовуємо роботу всіх служб», – йдеться в повідомленні.

Зазначені заходи вводяться на телеканалі до закінчення карантину в Україні.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення з 18 березня призупинили. З 23 березня в Києві обмежили користування громадським транспортом через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Транспортом зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти.

Фото: Наш

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY