detector.media
23.03.2020 11:49
«Еспресо» через карантин змінює сітку мовлення та припиняє виробництво низки проєктів
«Еспресо» через карантин змінює сітку мовлення та припиняє виробництво низки проєктів
Усі гості братимуть участь в ефірах лише за допомогою скайпу.

У зв’язку з карантином телеканал «Еспресо» призупиняє виробництво авторських телевізійних проектів «Підсумки з Анною Валевською», «Поліцейська хвиля», «Футбольній формат», «Шустрова Live», «Історична правда», «Міжнародний огляд» та «Еспресо Гаманець». Про це йдеться в повідомленні каналу.

Редакції цих програм відправляються у відпустку, а виробнича частина – долучається до виробництва випусків «Новин» та «Коментарів». Усі гості телевізійного ефіру включатимуться лише за допомогою скайпу.

«"Еспресо" усвідомлює власну соціальну відповідальність перед українським суспільством і прагне мінімізувати ризики захворіти для працівників телеканалу та їхніх родин. Закликаємо всі українські компанії та всіх громадян України дуже уважно та відповідально поставитись до вимог карантину. А журналісти "Еспресо" продовжують слідкувати за подіями в Україні та світі, щоб оперативно та об’єктивно інформувати глядачів та читачів», – зазначила директорка телеканалу Катерина Єрмолович

Раніше всі ток-шоу телеканалу «Еспресо» розпочали виходити без аудиторії в студії.

Тим часом телеканал «112 Україна» 23 березня перейшов на віддалений режим роботи через загрозу поширення коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинено рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинено з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY