detector.media
23.03.2020 11:01
У КМДА повідомили, як журналістам отримати спецквиток для проїзду в транспорті
У КМДА повідомили, як журналістам отримати спецквиток для проїзду в транспорті
У Києві з 23 березня обмежили користування громадським транспортом через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Транспортом зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти.

Київська міська державна адміністрація на своєму сайті повідомила, що для отримання спеціальних квитків для проїзду в транспорті редакції необхідно подати заявку, у якій вказати назву ЗМІ, кількість спецквитків та контакти відповідальної особи. Заявку необхідно надсилати на пошту uizdpi@gmail.com.

Перший секретар Національної спілки журналістів України Ліна Кущ уточнила, що заявки приймаються від редакцій, а не від окремих журналістів.

У КМДА нагадали, що транспорт рухатиметься за визначеними маршрутами. Пані Кущ додала, що спецтранспорт курсуватиме лише вранці та ввечері, а не весь день.

Для проїзду треба показати спецквиток та посвідчення особи, а також – одягти медичну маску.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня.

Фото: Українські новини

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY