detector.media
21.03.2020 15:49
Зеленський та національні канали домовились про телепроєкт для дистанційної освіти
Зеленський та національні канали домовились про телепроєкт для дистанційної освіти
Передбачається, що телеуроки транслюватимуться як на загальнонаціональних українських каналах, так і в ефірі низки регіональних. Також вони будуть доступні в інтернеті.

Про це повідомляє пресслужба голови держави.

Під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проект, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

Президент висловив побажання, щоб формат телепроєкту був не лише інформативним і зручним, але і цікавим для дітей та дорослих, які змушені теж перебувати вдома через карантин.

Зазначається, що керівництво українських телеканалів підтримало ініціативу президента.

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки у зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ».

Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

В «Європейській солідарності» закликали НСТУ проводити телеуроки для учнів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY