detector.media
20.03.2020 20:46
Джеймі Олівер запустив нове кулінарне шоу: готує з продуктів, якими запасаються для карантину
Джеймі Олівер запустив нове кулінарне шоу: готує з продуктів, якими запасаються для карантину
Британський шеф-кухар та телеведучий Джеймі Олівер хоче допомогти людям, які перебувають вдома на карантині, готувати цікаві страви з того, чим вдалося запастись.

Про це розповідає Forbes.

Програма виходитиме на британському Channel 4 о 17:30.

Шеф-кухар та телеведучий Джеймі Олівер у ці «беспрецедентні часи» намагатиметься надихати телеглядачів, які змушені знаходитись в самоізоляції, за допомогою телешоу «Продовжуємо готувати та жити далі».

Олівер розповідатиме, що приготувати з найпростіших інгредієнтів, які точно знайдуться вдома у кожного, хто перебуває на карантині через коронавірус.

«Готувати поживні страви для себе та своїх близьких ніколи не було важливіше, ніж зараз. Це шоу буде наповнене легкими та смачними рецептами, якими може насолоджуватися вся родина, а також безліччю порад, прийомів та лайфхаків: що і як можна замінити, як пристосувати рецепти до того, що ви маєте», - прокоментував телеведучий.

Нагадаємо, до кіберполіції України надходять звернення щодо шахрайства з товарами першої необхідності під час карантину — масок та антисептичних засобів. Правоохоронці закликають громадян купувати товар на перевірених ресурсах та без передоплати.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY