detector.media
20.03.2020 17:03
Канал «Наш» запустив медіапроєкт «Стоп коронавірус»
Канал «Наш» запустив медіапроєкт «Стоп коронавірус»
Телеканал «Наш» запустив медіапроєкт – координаційний онлайн-штаб порятунку «Стоп коронавірус». Про це 20 березня повідомила пресслужба каналу.

У прямому ефірі телеканалу кожні 30-60 хвилин будуть інформувати про ситуацію довкола коронавірусу COVID-19, а експерти – даватимуть поради.

«Світом шириться не тільки коронавірус, а й фейки та неправдива інформація про  COVID-19. Щоби надавати перевірену інформацію з першоджерел, ми створили онлайн-штаб оперативного інформування. До штабу вже долучилося понад 100 спеціалістів, поміж яких: інфекціоністи, психологи, педіатри, терапевти, хірурги, лікарі швидкої допомоги», – йдеться в повідомленні.

Телеканал «Наш» закликав інших лікарів теж долучитися до проєкту.

Як писав ДМ, 12 березня на телеканалі СТБ у програмі «Вікна-Новини» стартувала нова рубрика, у якій колишня міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька розповідає про коронавірус. 

16 березня Прямий канал у рамках програми «Гаряча тема» запустив нову рубрику «Стоп коронавірус». Того ж дня на каналі стартувала нова щоденна програма «Хроніки епідемії», у якій інформуватимуть глядачів про останні новини щодо коронавірусу. 

З 19 березня на «UA: Першому» та в усіх регіональних філіях щодня виходитиме в ефір марафон «На карантині». 

21 березня телеканал «Україна» покаже спецвипуск «Перші жертви коронавірусу: чи врятує Україну карантин?», який готує проєкт «Головна тема» разом з новинами «Сьогодні».

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. На проїзд у маршрутках вели обмеження – до 10 людей й всі мають бути в медичних масках. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня.

Фото: Наш

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY