detector.media
20.03.2020 15:30
На каналі «Україна» закривають проєкт «Реальна містика»
На каналі «Україна» закривають проєкт «Реальна містика»
Телеканал «Україна» покаже останній сезон скріптед-реаліті «Реальна містика», герої якого намагаються знайти раціональне пояснення містичним і загадковим речам. Прем’єра фінального сезону проєкту відбудеться 30 березня, о 12:30.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«У фінальному сезоні герої реальної містики не зможуть більше приховувати таємниці свого минулого, які так намагалися забути. За скоєні вчинки декому з них доведеться дорого заплатити. <…> Глядач вперше за 10 сезонів отримає відповідь на питання, чому Андрій Дебрін вирішив свого часу відкрити "Реальну містику". <…> Сюжетні повороти більше розкриють особистість кожного героя, його таємні мотиви, неприйнятні вчинки з минулого. Усе це дасть розуміння, чому цей герой став таким, і що мотивує зараз. Розкриття скелетів у шафі розставить крапки над "і" та відкриє нові цілі героям», – йдеться в описі.

В останньому сезоні «Реальної містики», виробництвом якої займається «Теле Про», глядачі побачать в справі акторів: Андрія Дебріна і Людмилу Ардельян, Наталю Бережну-Музичко, Євгена Бельтюкова, Олену Рєпіну, Тимура Ібраімова, Олексія Нечай-Кучинського та інших.

Перший сезон серіалу «Реальна містика» стартував на телеканалі «Україна» в грудні 2015 року. Проєкт, зокрема, отримав срібну кнопку YouTube (понад 340 тис. підписників). У п'ятому сезоні скріптед-реаліті «Реальна містика» ведучі та експерти проєкту почали розмовляти українською мовою. У 2019 році «Медіа Група Україна» уклала угоду про продаж прав на скріптед-реаліті «Реальна містика» з польською групою Polcast.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY