detector.media
20.03.2020 10:30
Каннський кінофестиваль перенесли через пандемію коронавірусу
Каннський кінофестиваль перенесли через пандемію коронавірусу
Кінофестиваль може пройти наприкінці червня або на початку липня.

Організатори Каннського кінофестивалю, який мав відбутися 12-23 травня, відклали його на невизначений термін через загрозу поширення коронавірусу. Про це 19 березня повідомляється на сайті фестивалю.

«Для збереження його роботи розглядаються декілька варіантів. Основним з них є звичайне перенесення на кінець червня – початок липня 2020 року», – йдеться в повідомленні.

Організатори повідомили, що проводять консультації з урядом Франції та мерією Канн, а також з правлінням фестивалю, учасниками, професіоналами кіноіндустрії та всіма партнерами заходу. Вони додали, що рішення про проведення Каннського кінофестивалю оголосять пізніше, «щойно розвиток французької та міжнародної ситуації дозволить оцінити реальну можливість».

Нагадаємо, Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA мав пройти з 20 по 29 березня 2020 року. Його відклали щонайменше на другу половину квітня, однак це не визначено остаточно й залежатиме від майбутньої санітарно-епідеміологічної ситуації в Україні та світі. 

Фото: Festival de Cannes / Тwitter

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY