detector.media
18.03.2020 18:50
Олександр Ткаченко закликав OTT/VOD-платформи створити безкоштовні та пільгові пакети на час карантину
Олександр Ткаченко закликав OTT/VOD-платформи  створити безкоштовні та пільгові пакети на час карантину
Представники найбільших українських OTT та VOD-платформ, а також медіагруп зібралися на онлайн-конференцію, щоб виробити стратегію та принципи роботи в умовах карантину.

Голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики та почесний президент «1+1 медіа» Олександр Ткаченко закликав OTT/VOD-платформи та медіагрупи відкрити (або частково відкрити) контент на період карантину. Про це повідомляє пресофіс депутата.

18 березня представники найбільших українських OTT та VOD-платформ, а також медіагруп, зібрались у рамках онлайн-конференції, щоб обговорити як індустрія може відповісти на виклики й виробити стратегію та принципи роботи в умовах карантину.

Учасниками зустрічі стали Megogo, Divan.TV, Oll.TV, 1+1 Video, Sweet.tv, Youtv, TENET, Omega.TV, Kyivstar.TV, «Воля», а також Star Light Media, «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна».

«В умовах карантину ми повинні об’єднати громадян, що залишаються вдома. Від початку карантину трафік на платформи збільшився на 10-15%, а отже вони, як і ТВ-канали, мають транслювати офіційно підтверджені новини про перебіг пандемії, а також створити спеціальні безкоштовні та пільгові пакети для українців на термін дії карантину. Зі свого боку, сприятиму, щоб роботу платформ підтримала держава», - відзначив пан Ткаченко.

Повний перелік ініціатив, які напрацювали на зустрічі, буде переданий до Міністерства культури України.

Нагадаємо, Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин і додав у неї ще близько 100 фільмів

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY