detector.media
18.03.2020 15:55
Як журналістам працювати в умовах загрози поширення коронавірусу – поради ІМІ
Як журналістам працювати в умовах загрози поширення коронавірусу – поради ІМІ
Зокрема, працівникам ЗМІ радять дезінфікувати робочу техніку та місця роботи, не скупчуватися перед спікерами та надавати перевагу онлайн-трансляціям.

Інститут масової інформації дав поради журналістам, як працювати в умовах загрози поширення коронавірусу COVID-19, які розробили ЮНІСЕФ та МОЗ, а саме:

Як писав ДМ, 12 березня 2020 року голова ВРУ Дмитро Разумков підписав розпорядження «Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби» від 12 березня 2020 року. Згідно з ним, журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру. До 3 квітня 2020 року буде обмежено допуск до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень парламенту усіх осіб, окрім народних депутатів України, працівників Аппарату ВР, помічників-консультантів нардепів.

Журналістів та працівників ЗМІ на період карантину – з 13 березня до 3 квітня 2020 року – пускатимуть до Верховної Ради за тимчасовими картками акредитації. Працівники телеканалів отримають по дві такі картки (для журналіста та оператора); працівники інформаційних агентств, радіо та інтернет-видань – по одній. Водночас під час входу до приміщення Ради додатково необхідно буде пред'явити постійну картку акредитації та паспорт.
Водночас представників ЗМІ без медичних масок або респіраторів не допускатимуть до приміщення, а також можуть позбавити тимчасових карток акредитації.

Фото: Голос Америки 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY