detector.media
18.03.2020 15:39
Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, ходив на телеефіри (ДОПОВНЕНО)
Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, ходив на телеефіри (ДОПОВНЕНО)
12 березня Сергій Шахов був гостем студії 5-го каналу, 13 березня - студії «Ера-медіа».

Народний депутат Сергій Шахов, у якого виявили коронавірус, 13 березня ходив на ефір програми продакшену «Ера-медіа» «Доброго ранку, країно», яка виходить на «UA: Першому». Він був гостем студії разом з іншим народними депутатом Арсенієм Пушкаренком. Про це повідомила журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у Facebook.

ДОПОВНЕНО: Крім того, 12 березня Сергій Шахов ходив на ефір програми «ІнфоВечір» на 5-му каналі. На це звернув увагу аналітик Руху «Чесно» Ігор Фещенко

Раніше Сергій Шахов розповів, що 15 березня в нього піднялася температура, після цього він здав тест на коронавірус; 18 березня лікарі підтвердили в нього коронавірус.

За даними Міністерства охорони здоров’я, коронавірус може поширюватися за 24-48 годин до появи симптомів. Йдеться про вірус SARS-CoV-2, який спричиняє гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Шахов повідомив, що в нього 18 березня виявили коронавірусну інфекцію COVID-19. Водночас він уточнив, що ще не отримав офіційних документів, які б це підтверджували. Пресслужба Верховної Ради, своєю чергою, повідомила, що нардеп був відсутній на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні парламенту 17 березня. Попри це, Міністерство охорони здоров’я України повідомило, що медики проводять усі необхідні дослідження та епідемічне розслідування. Зокрема, встановлюють всіх особи, які контактували з паном Шаховим, для проведення необхідних тестів.

На фото Арсеній Пушкаренко (ліворуч) та Сергій Шахов (праворуч) 

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY