detector.media
18.03.2020 11:43
Микола Сирокваш, Анна Нитченко й Андрій Джеджула стали ведучими на каналі «Дом»
Микола Сирокваш, Анна Нитченко й Андрій Джеджула стали ведучими на каналі «Дом»
Ведучими випусків новин на новому державному каналі для тимчасово окупованих територій «Дом» стали Микола Сирокваш, Анна Нитченко й Андрій Джеджула.

Микола Сирокваш – ведучий ранкової програми «112 хвилин» на телеканалі «112 Україна». Андрій Джеджула – шоумен, актор і ведучий. Анна Нитченко – була ведучої на каналах Obozrevatel TV та ZIK.

Кореспондентами на каналі працюють – Марина Руденко, Інна Косинська, Наталія Белокудря, Євгенія Бурда, Роман Смоляр, Артем Голуб, Олена Дідух, Надія Сухарукова, Олег Шумейко, Інна Мазуркевич, Тамара Кононенко, Наталья Гусак, Анастасія Волкова, Ксенія Бугай.

Як писав ДМ, новий державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» з 16 березня почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV. Новини виходять на каналі о 9:00, 16:30, 20:00 та 23:00. Ведучі та кореспонденти каналу «Дом» говорять російською, водночас коментарі україномовних спікерів – не перекладають.

Нагадаємо, новий канал для тимчасово окупованих територій запускають на базі Мультимедійної платформи іномовлення України замість каналу іномовлення UATV

6 лютого Нацрада анулювала ліцензії Мультимедійної платформи іномовлення України на супутникове мовлення каналу UATV закордон. У платформи залишилася одна ліцензія на мовлення через супутник Hotbird-13С, який покриває Україну та частину Європи. На тому ж засіданні Нацради стало відомо, що платформа подала до Нацради заяву про переоформлення цієї ліцензії у зв’язку зі зміною керівництва та програмної концепції.

Презентація нового каналу відбулася 2 березня о 15:00. Новостворений телеканал має назву «Дім» / «Дом». Він розпочав мовлення 1 березня 2020 року.

2 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на позачерговому засіданні переоформила ліцензію на супутникове мовлення і тимчасові дозволи на ефірне мовлення телеканалу Мультимедійної платформи іномовлення України у зв’язку зі зміною назви UATV на «Дом» і, відповідно, програмної концепції. За програмною концепцією «Дом» буде розважально-інформаційним каналом: 23 години на добу буде розважального національного контенту, 1 година на добу – інформаційно-аналітичних програм власного виробництва. Детальніше про запуск каналу «Дом» читайте тут.

 Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY