detector.media
18.03.2020 11:16
Видавництво УМХ пішло на двотижневий карантин і зупинило випуск своїх видань
Видавництво УМХ пішло на двотижневий карантин і зупинило випуск своїх видань
Видавництво «Український медіа дім», що є частиною «Українського медіа холдингу» (UMH Group), пішло на двотижневий карантин і припинило випуск, друк і розповсюдження своїх друкованих ЗМІ. Про це повідомив пресцентр УМХ.

«Як і вся країна, ТОВ “Видавництво Український Медіа Дім” іде на двотижневий карантин. По-перше, щоб зберегти здоров'я своїх співробітників, читачів, розповсюджувачів преси, працівників друкарень, водіїв, листонош. І по-друге, через неможливість організувати своєчасні друк, доставку і продаж газет. Закриваються кіоски з продажу преси та магазини, де була розкладка газет і журналів», - пояснили у видавництві.

«Український медіа дім» припинив випуск, друк і розповсюдження своїх друкованих ЗМІ до кінця оголошеного карантину відповідно до українського законодавства та розпорядження Київської міської держадміністрації про протидію виникненню і поширенню коронавірусного захворювання. Видавництво звернуло увагу, що відповідно до угод ці обставини вважаються форс-мажорними.

З питань виходу видань передплатників просять звертатися до відділу передплати за номерами телефонів: (044) 207-97-25, (044) 207-95-19.

З власних джерел «Детектору медіа» відомо, що цього тижня видання «Теленеделя» не надіслало своїм партнерам – регіональним виданням телепрограму, яку місцеві та регіональні газети купують у «Теленедели» для своїх щотижневих вкладок.

УМХ випускає газети «КП в Украине», «Аргументы и факты», журнали «Теленеделя», «Корреспондент», «Деньги», «Футбол» та інші видання.

Нагадаємо, ще до початку карантину в Україні, 4 березня, керівництво УМХ рекомендувало всім своїм працівникам не виїжджати за межі України через коронавірус. У разі поїдки за кордон працівників зобов'язали перебувати в самоізоляції протягом двох тижнів у відпустці за власний рахунок.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY