detector.media
17.03.2020 16:30
У програмі «Орел і решка» на «Інтері» змінилися ведучі
У програмі «Орел і решка» на «Інтері» змінилися ведучі
Ведучими тревел-шоу «Орел і решка» на телеканалі «Інтер» стали блогери Ян Гордієнко і Юлія Коваль. Прем’єра нового сезону проєкту під назвою «Божевільні вихідні» відбудеться 29 березня, о 11:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Зробимо мертву петлю на винищувачі, з'їмо пів кілограми собачого корму, стрибнемо з найвищої вежі в світі... і це тільки вершина айсберга! Айсберги, до речі, теж будуть! Божевілля цього сезону додав і той факт, що в розпал зйомок оголосили пандемію коронавірусу. Тому нам довелося зупиняти зйомки і терміново повертати групу додому. Загалом, усіх нюансів розкривати не буду, скоро ви самі все побачите», – розповіла генеральна продюсерка проєкту Олена Синельникова.

Перший випуск програми присвячений Майямі.

Ян Гордієнко – 21-річний відеоблогер з Краматорська. У нього мільйони підписників в усіх соціальних мережах: на Youtube-каналі – 4,5 млн, у Instagram – 3,5 млн, у TikTok – 2 млн, у Twitter – 1,5 млн.

26-річна Юля Коваль родом з Одеси, за освітою – філолог. Вона працювала телеведучою на спортивному телеканалі «Матч ТВ». Популярність їй принесли пости в Instagram, у яких вона розповідає про своє життя й про подорожі; а також участь у розважальних YouTube-проєктах ексведучої «Орла і решки» Насті Івлєєвої – АgentShow і AgentShow2.0.

Нагадаємо, на телеканалі «Інтер» 1 березня показали прем'єру нового сезону тревел-шоу «Орел і решка» – «Чудеса світу 2», ведучими якого були Аліна Астровська та Антон Зайцев.

Фото: Інтер 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY