detector.media
17.03.2020 10:16
«1+1 медіа» перенесла Digital Weekend та перевела частину співробітників на віддалений режим роботи
«1+1 медіа» перенесла Digital Weekend та перевела частину співробітників на віддалений режим роботи
Якщо карантин буде продовжено, то компанія переглядатиме підхід до організації роботи.

Група «1+1 медіа» скасувала усі масові заходи на період карантину та перевела на  віддалений режим роботи частину співробітників. Про це повідомляє пресслужба групи.

Так, «1+1» скасувала профорієнтаційні екскурсії офісом для школярів та навчальні курси Вищої школи Media & Production. А старт освітньо-соціального турне 1+1 Digital Weekend 2020, який мав розпочатися в місті Дніпро 21 березня, перенесено на 23 травня.

Також із 17 березня по 3 квітня, на час карантину переходять у віддалений режим роботи ті структурні підрозділи, які безпосередньо не залучені в забезпеченні ефіру, мовленні телеканалів та новин, телевізійному виробництві.

«Для колег з тих структурних підрозділів, хто працюватиме з офісів, створені захищені умови перебування в приміщеннях (вологе прибирання щогодини, провітрювання приміщень, обробка дезінфектором найнебезпечніших зон), а також запроваджена можливість чергування – щоб декілька представників від функції почергово знаходилися в офісі, а інші працювали у віддаленому режимі. Якщо карантин буде продовжено, то компанія переглядатиме підхід до організації роботи», - повідомляє «1+1».

«1+1 медіа» запровадила й інші обмежувальні заходи у зв'язку з коронавірусом, на період дії карантину.

Нагадаємо, з 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру.

Що саме буде скасовано через карантин в Україні та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY