detector.media
16.03.2020 20:13
Канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів
Канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів
Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

Про це повідомляється на сторінці партії «Слуга народу» в Facebook 16 березня.

«ТРК "Рада" та YouTube-канал Міністерства освіти від завтра запускають щоденну трансляцію безкоштовних відеоуроків і онлайн-курсів для школярів. Ініціатива розрахована насамперед на старшокласників. Вибір предметів також. Це українська мова та література, англійська мова, історія, математика й біологія – дисципліни, які потрібні дітям для складання ЗНО цього року», - йдеться в повідомленні.

При цьому у вихідні дні кількість дистанційних уроків збільшиться. Відеокурси надаватимуть «найбільші провайдери онлайн-освіти» в Україні. Графік випусків буде повідомлено згодом.

На сайтах та сторінках у соцмережах Міносвіти та каналу Рада на момент публікації новини немає інформації про такі відеоуроки. Як відомо, на час карантину канал «Київ» транслюватиме відеоуроки для старшокласників.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. До 3 квітня буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

Онлайн-школа англійської EnglishDom відкрила безкоштовний доступ для учнів через карантин.

Coursera через коронавірус відкрила безкоштовний доступ до курсів для студентів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY