detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
16.03.2020 19:59
Прямий канал запустив нову програму «Хроніки епідемії»
Прямий канал запустив нову програму «Хроніки епідемії»
Прямий канал запустив нову щоденну програму «Хроніки епідемії», у якій інформуватимуть глядачів про останні новини щодо коронавірусу. Перший випуск вийде 16 березня, о 22:00.

Про це «Детектору медіа» повідомив шефредактор каналу Віктор Медвідь.

Ведучим програми став Олександр Близнюк. У рамках 10-хвилинної програми він розповідатиме останні новини, пов’язані із коронавірусом.

Раніше Прямий канал у рамках програми «Гаряча тема» запустив нову рубрику «Стоп коронавірус». Пан Медвідь уточнив, що, на відміну від «Хронік епідемії», у ній даватимуть поради стосовно протидії коронавірусу.  

Нагадаємо, 12 березня Прямий канал вирішив проводити всі свої ток-шоу без глядачів у студії через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

З 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру.

Що саме буде скасовано через карантин в Україні та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY