detector.media
16.03.2020 15:53
Онуфрій повернеться в ефір «Інтера»
Онуфрій повернеться в ефір «Інтера»
На телеканалі «Інтер» з 21 березня стартують нові випуски проєкту «Слово Предстоятеля», щотижневого звернення до віруючих митрополита Української православної церкви (Московського патріархату) Онуфрія. Проєкт виходитиме кожної суботи, о 07:10.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Перший цикл «Слова Предстоятеля» був заснований на фрагментах з Євангелія, які зачитуються в церкві під час недільного богослужіння. Темою другого циклу будуть християнські чесноти.

«У нових випусках "Слова Предстоятеля" Блаженніший буде розповідати про вчинення добрих вчинків, про милосердя, про терпимість, про молитву, про піст, про співчуття», – розповів головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін.

Нагадаємо, 9 листопада 2019 року на телеканалі «Інтер» вийшов заключний випуск проєкту «Слово Предстоятеля». У пресслужбі пояснили, що за рік виходу програми Онуфрій «роз'яснив глядачам весь річний богослужбовий цикл Святого Євангелія». «Детектору медіа» у пресслужбі уточнили, що про закриття проєкту не йдеться. Натомість канал почав шукати новий формат для цієї програми.

На фото Онуфрій

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY