detector.media
16.03.2020 12:34
Ткаченко закликає українські продакшни призупинити зйомки (Доповнено)
Ткаченко закликає українські продакшни призупинити зйомки (Доповнено)
Також він готовий ініціювати запровадження пільг для кіновробників.

Голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики та почесний президент «1+1 медіа» Олександр Ткаченко сподівається, що українські продакшини та знімальні компанії призупинять зйомки та переведуть команди на дистанційну роботу. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Він радить зважати на досвід іноземних колег. Адже слідом за Netflix та Disney зйомки вже зупинили Universal та Warner Bros.

«Готовий підняти питання про податкові пільги для українських знімальників», - додав він.

У коментарі «Детектору медіа» Олександр Ткаченко додав, що зараз готує пропозиції для профільного міністерства: «Як людина, що знає внутрішні процеси роботи медіаіндустрії та враховуючи специфіку цієї сфери, ми з командою вже формуємо перелік пунктів, які запропонуємо Міністерству визначити такими, що підпадатимуть під податкові пільги для українських знімальників, аби підтримати їхню роботу в цей непростий час. Поділюся ним вже найближчим часом».

Нагадаємо, Netflix та Disney тимчасово припинили виробництво фільмів та телепроєктів через заходи безпеки для протидії поширенню коронавірусу виробництво контенту зупилилось щонайменше на два тижні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY