detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
16.03.2020 11:35
Канали «Футбол» готують сітку повторів через перенесення топових чемпіонатів
Канали «Футбол» готують сітку повторів через перенесення топових чемпіонатів
Нову дату зміни моделі дистрибуції планують оголосити у квітні.

Через перенесення матчів топових турнірів - Ліги чемпіонів і Ліги Європи - канали «Футбол» готують сітку повторів найкращих матчів. Про це у коментарі «Детектору медіа» розказав директор телеканалів Олександр Денисов.

«На жаль, коронавірус диктує свої правила у футболі. Як відомо, УЄФА офіційно оголосила про перенесення матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи на невизначений термін. Також припинені і ряд європейських чемпіонатів - Італії, Іспанії, Франції, Бельгії», - зазначив він.

Окрім повторних матчів, в ефірі каналу продовжать виходити студійні проекти: «Футбол News», «Великий Футбол», Yellow, «Фаворит Дня».

Також Олександр нагадав, що  14 березня в ефірі телеканалу «Футбол 1» вийшла прем'єра тревел-шоу «Суперматч».

Наразі менеджмент телеканалів очікує на 17 березня, коли мають бути прийняті ключові рішення щодо українських футбольних заходів. «Є ймовірність, що будуть припинені всі змагання під егідою УЄФА, що означає і припинення чемпіонату і Кубка України до 3 квітня, - розказав пан Денисов. - З огляду на цю інформацію, прийнято рішення перенести дату переходу на модель a la carte. Уже після відновлення всіх турнірів ця історія знову стане актуальною».

Нову дату зміни моделі дистрибуції медіагрупа планує оголосити у квітні.

«Звичайно, ми віримо і сподіваємося, що епідемія піде на спад і футбол у Європі повернеться до повноцінного життя», - додав пан Денисов.

Нагадаємо, 13 березня «Медіа Група Україна» вирішила перенести перехід телеканалів «Футбол 1/2» на продаж за індивідуальною передплатою a la carte на невизначений строк. Причина – призупинення і перенесення футбольних чемпіонатів і турнірів через пандемію коронавірусу. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» планують цього року перейти на нову модель дистрибуції: за індивідуальною передплатою a la carte за ціною 109 гривень. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY