detector.media
16.03.2020 10:35
Ольга Куриленко повідомила, що заразилася коронавірусом
Ольга Куриленко повідомила, що заразилася коронавірусом
Голлівудська акторка і модель українського походження Ольга Куриленко повідомила, що заразилася коронавірусом. Зараз вона перебуває на самоізоляції.

Про це акторка 15 березня написала в своєму Instagram.

«Сиджу в ізоляції вдома з діагнозом коронавірус. Уже майже тиждень хворію. Температура і слабкість – мої основні симптоми. Будьте обережні і сприймайте це всерйоз», – повідомила акторка.

Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області.

Раніше про зараження коронавірусом повідомив американський актор Том Хенкс. Крім того, у мережі запустили фейк про коронавірус у Деніела Редкліффа, зірки Гаррі Поттера. 

Нагадаємо, Netflix та Disney тимчасово припинили виробництво фільмів та телепроєктів щонайменше на два тижні через заходи безпеки для протидії поширенню коронавірусу. Зокрема, Netflix тимчасово зупинив виробництво серіалів «Дивні Дива», «Грейс та Френкі», «Секс/Життя», мюзикла «The Prom». У Disney зупинили роботу над «Мулан», «Новими мутантами», «Русалонькою», «Шань-Чи» і низкою інших картин.

Warner Bros. припинила виробництво фільма про Елвіса після того, як актор Том Хенкс заразився коронавірусом. Також студія на два тижні закрила виробництво фільму «Бетмен» режисера Метта Рівза. Universal Pictures припинила виробництво стрічки «Парк Юрського періоду 3». Інші великі студії - Sony Pictures, Paramount та Warner Bros. - наразі не оголосили про великі закриття.

Як писав «Детектор медіа», 12 березня про карантин через небезпеку розповсюдження коронавірусу оголосили в Україні мережі кінотеатрів «Оскар» та «Лінія кіно», столичний кінотеатр «Жовтень», мережі Multiplex і «Планета кіно».

Фото: Сlutch.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY