detector.media
12.03.2020 21:01
В Україну вдруге не пустили російську б'юті-блогерку. Їй заборонили в'їзд на 10 років
В Україну вдруге не пустили російську б'юті-блогерку. Їй заборонили в'їзд на 10 років
Російську блогерку Наталію Краснову вдруге за останні місяці не впустили в Україну прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Раніше їй заборонили в'їзд на три роки, тепер цей термін продовжили до 10-ти.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Росіянка прибула у «Бориспіль» рейсом із Мінська 12 березня. Прикордонники встановили, що наприкінці 2019 року вона вже прилітала в Україну. Тоді їй на три роки заборонили в'їзд через незаконне відвідування окупованого Криму у 2018 році.

Цього разу блогерка замінила старий паспорт на новий - без відмітки про заборону в’їзду. Попередній документ, за словами Наталії Краснової, нібито з'їв собака.

За умисне невиконання рішення державного органу про заборону в’їзду в Україну, яка мала діяти до кінця 2022 року, російській блогерці проставили новий термін заборони в'їзду - 10 років.

Наталія Краснова виступає в жанрі стенд-ап та веде б'юті-блог в Instagram (2,3 млн підписників) та на YouTube (395 тис. підписників).

Нагадаємо, раніше українські прикордонники не пустили на територію країни російську блогерку Олександру Мітрошину. Вона намагалась потрапити до Києва для зустріч із фанатами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY