detector.media
12.03.2020 19:36
Журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру
Журналістів у Верховній Раді на період карантину пускатимуть тільки до пресцентру
Доступ акредитованих журналістів - виключно до пресцентру на третьому поверсі кулуарів.

Про це йдеться в розпорядженні голови Верховної Ради України «Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби» від 12 березня 2020 року.

Так, до 3 квітня 2020 року буде обмежено допуск до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень парламенту усіх осіб, окрім народних депутатів України, працівників Аппарату ВР, помічників-консультантів нардепів.

Присутність у Верховній Раді за окремою акредитацією журналістів і технічних працівників ЗМІ дозволяється виключно в пресцентрі на третьому поверсі Верховної Ради по вул. Грушевського, 5. 

13 березня о 12:00 голова ВРУ Дмитро Разумков проведе брифінг у пресцентрі на тему змін у роботі парламенту. Представників ЗМІ пускатимуть за картками акредитації через 1-й під’їзд.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксовано три випадки зараження коронавірусом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY