detector.media
12.03.2020 16:58
Матчі збірної України на Чемпіонаті Європи планують показувати в кінотеатрах у 4К
Матчі збірної України на Чемпіонаті Європи планують показувати в кінотеатрах у 4К
Під час наступного Чемпіонату Європи з футболу всі матчі за участю збірної України планують показувати в якості 4К у кінотеатрах.

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав директор телеканалів Олександр Денисов.

«Це будуть спеціальні покази в кінотеатрах, окрема акція для абонентів. Трохи ближче до турніру ми проінформуємо, як отримати це ультра-задоволення», - зазначив він.

Детальніше читайте у інтерв’ю «Александр Денисов: «Футбол 3» мы выведем на окупаемость в первый год его существования».

Чемпіонат Європи з футболу має відбутися влітку 2020 року. Але через пандемію коронавірусу УЄФА розглядає можливість про його перенесення на 2021 рік. Остаточне рішення УЄФА має ухвалити 17 березня.

Нагадаємо, у 2018 році медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер на трансляції матчів збірної України в Лізі націй УЄФА, кваліфікацій Чемпіонату Європи 2020 і Чемпіонату світу 2022, а також ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 на території України.

Під час «Євро 2020» українські транслятори запропонують глядачам іще одну можливість – перегляд фіналу чемпіонату в якості 4К. Таким чином «Медіа Група Україна» хоче перевірити, чи готові українці платити за таку якість. Можливість перегляду в 4К буде платною, але вартість послуги ще не сформована.

Фото: Микита Павленко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY