detector.media
12.03.2020 16:22
Docudays UA переносять попередньо на другу половину квітня
Docudays UA переносять попередньо на другу половину квітня
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA мав пройти з 20 по 29 березня 2020 року.

Про це повідомляється на сайті фестивалю. 

«Ми занепокоєні ситуацією з поширенням коронавірусу COVID-19 у світі та потенційною загрозою виникнення епідемії в Україні. Безумовним правилом проведення фестивалю Docudays UA є гарантування безпеки всіх його учасників. Саме з цих міркувань, задля зменшення ризику для здоров’я гостей, учасників та учасниць, відвідувачів та відвідувачок фестивалю, ми ухвалили рішення про перенесення часу проведення 17-го фестивалю Docudays UA», – йдеться в офіційному повідомленні.

Також зазначається, що фестиваль буде відкладено щонайменше на другу половину квітня, однак це не визначено остаточно й залежатиме від майбутньої санітарно-епідеміологічної ситуації в Україні та світі. 

Як писав «Детектор медіа», кінотеатр «Жовтень», що є основною локацією фестивалю Docudays UA, зачинився на карантин до 31 березня включно. 

Також скасували кіносеанси «Сінема сіті», мережі комунальних кінотеатрів «Київкінофільм», мережі кінотеатрів «Оскар» та «Лінія кіно». Multiplex і «Планета кіно» також оголосили про карантин.

Нагадаємо, з 12 березня у Києві та по всій території України введено карантин через небезпеку поширення коронавірусу. Київська міська державна адміністрація заборонила проводити у місті масові зібрання понад 60 людей. Загалом по Україні, за рішенням Кабміну, діятиме заборона на масові зібрання понад 200 людей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY