detector.media
12.03.2020 13:50
Прем’єри українських фільмів «Толока» та «Пульс» переносяться через карантин
Прем’єри українських фільмів «Толока» та «Пульс» переносяться через карантин
Нові дати релізів буде оголошено згодом.

Старт прокату фільму Михайла Іллєнка «Толока», прем'єра якого мала відбутися сьогодні, 12 березня, перенесено. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці стрічки. 

«Ми скликали вас на толоку, і ви були готові зібратися на неї вже сьогодні, з 12 березня. Проте є речі, які залежать не тільки від нас, і у зв’язку з закриттям кінотеатрів ми змушені перенести старт прокату фільму "Толока". Дату оголосимо пізніше, разом з нашим дистрибутором – компанією Ukrainian Film Distribution. Віримо, що зі стабілізацією ситуації в Україні та світі все налагодиться, і зовсім скоро ми всі зустрінемося на толоці!» - йдеться в повідомленні.

Також перенесено прем’єру фільму «Пульс» виробництва Kinorob (Film.ua), яка мала відбутися 19 березня. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила пресслужба стрічки.

«Наразі отримуємо багато запитань щодо прем’єри, але маємо заспокоїти – вона обов’язково відбудеться, хоча і не за планом. Ми активно працюємо з кінотеатрами та вже зараз обговорюємо можливості для подальшого розпису фільму по завершенню карантину. Найголовніше зараз не панікувати та пильнувати себе та здоров’я близьких, а про реліз фільму хвилюватися не треба – ми про це подбаємо», – прокоментувала керівниця напрямку кінотеатральної дистрибуції Film.ua Group Надія Коротушка.  

«Детектор медіа» намагається дізнатися про долю прокату ще двох українських фільмів, які вийшли або мали вийти на екрани в березні: «Побачення в Вегасі» (5 березня), «У чорній, чорній кімнаті» (26 березня).

Нагадаємо, 12 березня про карантин через небезпеку розповсюдження коронавірусу оголосили мережі кінотеатрів «Оскар» та «Лінія кіно», столичний кінотеатр «Жовтень», мережі Multiplex і «Планета кіно» також оголосили про карантин.

Нагадаємо, з 12 березня у Києві та по всій території України введено карантин через небезпеку поширення коронавірусу. Київська міська державна адміністрація заборонила проводити у місті масові зібрання понад 60 людей. Загалом по Україні, за рішенням Кабміну, діятиме заборона на масові зібрання понад 200 людей.

З 16 березня 2020 року на телеканалі «Київ» виходитимуть телеуроки для старшокласників, які не можуть відвідувати навчальні заклади через карантин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY