detector.media
12.03.2020 10:44
Кінотеатри Multiplex і «Планета кіно» зачиняються на карантин. Поки що лише в Києві
Кінотеатри Multiplex і «Планета кіно» зачиняються на карантин. Поки що лише в Києві
Multiplex і «Планета кіно» скасували кіносеанси через карантин, введений у зв’язку із небезпекою поширення коронавірусу. Але керівники мереж не виключають можливості, що найближчим часом зачинять кінотеатри і в інших містах.

Цю інформацію підтвердили на своїх фейсбук-сторінках керівники кінотеатрів.

Так, про скасування всіх кіносеансів у Києві з 12 березня повідомив співвласник «Планети кіно» Дмитро Деркач на своїй сторінці в Facebook.

«Якщо у вас є квитки, які ви купували онлайн, їх можна самостійно повернути у додатку або особистому кабінеті на сайті. Гроші повернуться на картку протягом трьох днів. Завтра (12 березня, – ДМ) наші оператори контакт-центру будуть зв‘язуватись з глядачами, щоб зробити повернення всіх придбаних квитків», – пояснив він.

Пан Деркач уточнив, що в інших містах України кіносеанси поки не скасовують, бо чекають на рішення місцевих органів.

CEO Multiplex Роман Романчук у своєму дописі повідомив, що кінотеатри мережі в Києві зачиняться до 31 березня, є велика ймовірність того, що найближчими днями скасуються кіносеанси і в інших містах. 

«У період вимушеної паузи будемо фокусуватися на оновленні нашої стратегії, відточувати ділянки процесів, в яких ми ще не досягли досконалості в роботі з вами, формувати нові продукти», – написав він.

Раніше Multiplex та «Планета кіно» повідомили, що не планують скасовувати кіносеанси через карантин. 

Як писав «Детектор медіа», у березні в кінотеатрах мають вийти чотири українські стрічки: «Побачення в Вегасі» (5 березня), «Толока» (12 березня), «Пульс» (19 березня), «У чорній, чорній кімнаті» (26 березня). Доля цих релізів наразі невідома.

Нагадаємо, з 12 березня у Києві та по всій території України введено карантин через небезпеку поширення коронавірусу. Київська міська державна адміністрація заборонила проводити у місті масові зібрання понад 60 людей. Загалом по Україні, за рішенням Кабміну, діятиме заборона на масові зібрання понад 200 людей.

З 16 березня 2020 року на телеканалі «Київ» виходитимуть телеуроки для старшокласників, які не можуть відвідувати навчальні заклади через карантин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY