detector.media
11.03.2020 18:31
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Наша лікарка»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Наша лікарка»
Прем'єра 4-серійного мелодраматичного фільму відбудеться 14 березня о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу «Україна».

За сюжетом, Марія Лукаш – донька професора медицини і талановитий кардіохірург. Коли її 9-річна пацієнтка впадає в кому, це викликає справжній скандал і безліч питань. Марію усувають від операцій та участі в реабілітації дівчинки.

Лікарка свариться із батьком через його наречену Поліну, звільняється з його клініки і влаштовується в звичайну дитячу поліклініку дільничним лікарем.

Юні пацієнти з симпатією називають Марію «наша лікарка». Жінці доведеться не тільки допомогти багатьом людям, але й розібратися в причинах невдалої операції і знайти своє особисте щастя.

У ролях: Анна Тараторкіна; Дарія Трегубова, Дмитро Пчела, Данило Дунаєв, Юрій Гребельник, Олена Стефанська, Артур Логай, Дарія Рибак та інші актори.

Режисер-постановник – Микола Михайлов. Оператор-постановник – Анатолій Сахно. Продюсери: Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Вадим Жук.

Виробництвом 4-серійного фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Фільмстрім». Зйомки проходили в Києві і Київській області.

Раніше повідомлялось, що ICTV знімає адаптацію серіалу «Коп із минулого».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY