detector.media
11.03.2020 17:10
Редакторка «The Village Україна» стала заступницею головреда «Wonderzine Україна»
Редакторка «The Village Україна» стала заступницею головреда «Wonderzine Україна»
Редакторка «The Village Україна» Софія Пилипюк перейшла працювати в нове видання «Wonderzine Україна». Вона стала заступницею головної редакторки.

Про це 6 березня 2020 року Софія Пилипюк повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Вона уточнила, що співпрацюватиме із «The Village Україна» як авторка. Натомість у «Wonderzine Україна» відповідатиме за теми, пов’язані з ґендерною рівністю. «Хоч це буде тим елементом, який проходитиме через увесь контент, від текстів про роботу до експлейнерів по догляду за собою», – додала пані Пилипюк.

Крім того, до команди «Wonderzine Україна» приєдналася б'юті редакторка «The Village Україна» Таїсія Куденко. Вона поєднуватиме роботу в двох виданнях. На посаді редакторки «Wonderzine Україна» пані Куденко відповідатиме за теми культури, краси, здоров'я та кар'єри.

Нагадаємо, 13 січня 2020 року команда The Village повідомила, що запускає в Україні жіноче видання «Wonderzine Україна». Редактор «The Village Україна» Марк Лівін уточнив, що всі матеріали в новому видання публікуватимуть українською. Видання The Village і журнал Wonderzine випускає російський видавничий дім Look At Media.

6 березня 2020 року екскерівниця НВ Style та колишня шефредакторка Anywell Анна Хаєцька 6 березня 2020 року стала головною редакторкою нового жіночого видання «Wonderzine Україна».

На фото Таїсія Куденко (ліворуч) та Софія Пилипюк (праворуч) 

Фото: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY