detector.media
10.03.2020 13:13
«1+1» покаже американське реаліті «Любий, ми переїжджаємо» (ОНОВЛЕНО)
«1+1» покаже американське реаліті «Любий, ми переїжджаємо» (ОНОВЛЕНО)
Телеканал «1+1» готує нове розважальне реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» – це американський проєкт, який в оригіналі має назву House Hunters. Прем’єра проєкту відбудеться «незабаром», точної дати канал поки не називає.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Любий, ми переїжджаємо» – програма про пошуки родинами (з різними сімейними обставинами та бюджетами) ідеального житла. Глядачі телеканалу «1+1» «подорожуватимуть з героями програми різними куточками світу»: від Австралії до США, та дізнаються про особливості проживання в кожній з країн.

«Глядачі спостерігають за тим, як пари зі всього світу приймають рішення, обираючи нове житло. Герої програми – звичайні люди, закохані пари чи родини, у яких виникла потреба шукати нове житло: комусь запропонували роботу в іншому місті, а хтось вирішив обирати навчання за кордоном. Переїжджаючи до нової країни, усі вони звертаються за допомогою до місцевого агента з нерухомості, який допомагає героям знайти новий дім», – йдеться в повідомленні.

У кожному епізоді герої обиратимуть один варіант житла серед трьох запропонованих: «Це будуть затишні квартири чи розкішні будинки, які герої зможуть орендувати або придбати у власність. Наприкінці кожного епізоду глядачі побачать історію героїв вже після кількох місяців проживання у новій оселі. Вони розкажуть, які зміни внесли в інтер’єр нового помешкання та на що здатен надихнути новий дім. Окрім того, учасники програми поділяться досвідом, які нюанси потрібно враховувати під час вибору житла».

Нагадаємо, телеканал «1+1» навесні покаже в ефірі нове тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним». Ведучий і автор передачі – тревел-документаліст Антон Птушкін. Загалом на телеканалі «1+1» покажуть сім випусків проєкту, кожен буде присвячений одній країні. 

Фото: 1+1

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY