detector.media
05.03.2020 15:28
«Громадське» покаже кіноверсію вистави з підлітками Донбасу «Місто з собою»
«Громадське» покаже кіноверсію вистави з підлітками Донбасу «Місто з собою»
Прем'єра відбудеться 5 березня о 23:15.

Про це повідомляє пресслужба фільму. 

«Місто з собою» – це кіноверсія вистави-інсталяції німецького режисера Георга Жено, побудованої на розповідях школярів про життя в маленьких містах, які знаходяться біля лінії фронту.

У центрі вистави - учні шкіл Попасної, Бахмуту та Миколаївки, які рефлексують на тему власного досвіду в дорослому світі. Вони водночас люблять і ненавидять свої міста, але хочуть мандрувати і розповідати про свій дім, про пережиті там емоції та події, забираючи «місто з собою» у гастрольний тур по Україні, Австрії та Німеччині.

Вистави пройшли восени 2019 року у Бахмуті, Попасній та Миколаївці. Після прем’єр у трьох містах було створено єдину виставу та показано її у Відні, Харкові, Львові, Києві та Берліні.

Це спільний проєкт Media Frontline e.V. (Берлін), PostPlayТеатру (Київ) та Agency for Safe Space (Гамбург), створений за підтримки програми «Східне партнерство» Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Драматурги вистави — художній керівник PostPlayТеатру Ден Гуменний, шеф-драматург PostPlayТеатру Анастасія Косодій та керівник літературно-драматичного відділу Львівського театру ляльок Андрій Бондаренко. Оператор кіноверсії — Антон Яремчук.

Фото надані пресслужбою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY