detector.media
05.03.2020 13:42
«Медіа Група Україна» пропонує провайдерам відсоток доходу від індивідуальної передплати каналів «Футбол» абонентами
«Медіа Група Україна» пропонує провайдерам відсоток доходу від індивідуальної передплати каналів «Футбол» абонентами
«Футбол 1/2» за індивідуальними підписками a la carte провайдери розповсюджуватимуть за агентською схемою і отримуватимуть відсоток від продажів.

Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав  директор департаменту дистрибуції платних каналів «Медіа Групи Україна» Олександр Ремезовський.

«Ми готові ділитися доходом», - сказав він. Для  абонентів підписка коштувтаи 109 грн. а відсоток, який отримуватиме провайдер, встановлюватиметься за результатами переговорів.

«Ми будемо впроваджувати єдину фіксовану частку для всіх. Наша політика — в єдиному підході до ринку. Провайдери будуть отримувати частку виручки з абонента й будуть зацікавлені у збереженні та залученні абонентів», - додав Олександр.

Надавати ці послуги зможуть не лише цифрові, а й аналогові провайдери.

«Аналогові кабельні провайдери можуть на окремій частоті в кабелі пустити пакет каналів «Футбол 1/2/3» — і кінцевий споживач може купити модуль Xtra TV, поставити його собі в телевізор і декодувати цей сигнал», - зазначив пан Ремезовський.

 Нагадаємо, канали «Футбол 1» та «Футбол 2» з 15 березня 2020 року розповсюджуватимуться лише за передплатою на платформах «Медіа Групи Україна» та її партнерів.

Фото: пресслужба «Медіа Група Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY