detector.media
04.03.2020 17:45
Канал «Україна» знімає новий мінісеріал «Згадати себе»
Канал «Україна» знімає новий мінісеріал «Згадати себе»
Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займаються компанії «Фільмстрім» і Vileton Films.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, головна героїня Катя пережила загибель чоловіка, після довгої жалоби вона все-таки змогла взяти себе в руки: шефствує над дитячим інтернатом і оформляє опікунство над дівчинкою Лізою. У дівчину закоханий директор інтернату Кирило, вона відповідає йому взаємністю. Але життя Каті перетворюється на кошмарний сон, коли з нею стається нещасний випадок, через травму вона втрачає пам'ять, забуває і Кирила, і Лізу, а поруч з нею раптом з'являється якийсь Артем, який запевняє, що вони давно кохають один одного, заручені і готуються до весілля. 

Ролі в мінісеріалі виконали: Ганна Васильєва, Артемій Єгоров, Наталія Кленіна, Олександр Наумов, Олександр Ведменський, Віра Кобзар, Катерина Вишнева, Анастасія Іванова, Ганна Абраменок, Маргарита Лапіна.

Режисер-постановник – Євген Баранов. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займаються компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY