detector.media
04.03.2020 11:10
Штаб Трампа подав позов проти The Washington Post
Штаб Трампа подав позов проти The Washington Post
Передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа 3 березня подав до суду у Вашингтоні позов проти американської газети The Washington Post. Видання звинувачують у «наклепі».

Про це пише АР. 

Штаб президента США подав позов через дві авторській статті, у яких йшлося про змову Дональда Трампа з Росією під час президентських виборів у 2016 році. Зокрема, Грег Саргент у матеріалі від 13 червня 2020 писав, що пан Трамп «намагався змовитися» з «широкомасштабною та систематичною» атакою Росії під час виборів 2016 року. Водночас Пол Вальдман у свій статті від 20 червня 2020 запитав – «хто знає, яку допомогу нададуть Росія та Північна Корея штабу Трампа тепер, коли він запропонував їм свою допомогу?».

Юрисконсульт кампанії Дженна Елліс назвала ці статті «неправдивими і наклепницькими».

Віце-президент з питань комунікацій The Washington Post Крістін Коратті Келлі висловила розчарування діями штабу Дональда Трампа та додала, що видання «буде активну захищати цю справу».

Нагадаємо, передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа 26 лютого 2020 року подав до суду Нью-Йорка позов проти американської газети The New York Times. Видання звинувачують у «наклепі» та у «надзвичайній упередженості та ворожості до штабу» через публікацію статті Макса Франкела від 27 березня 2019 року, у якій йшлося про розслідування справи щодо втручання РФ у президентські вибори в США 2016 року. Зокрема, про «всеосяжну угоду» між штабом Дональда Трампа та олігархією Володимира Путіна, яка передбачала російську допомогу в боротьбі проти Хілларі Клінтон в обмін на «нову проросійську зовнішню політику» та послаблення економічних санкцій, запроваджених адміністрацією попереднього президента США Барака Обами.

Фото: АР

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY