detector.media
04.03.2020 11:18
Держкіно назвало претендентів на грант президента в галузі кінематографії
Держкіно назвало претендентів на грант президента в галузі кінематографії
Експертна комісія обрала претендентами на грант президента чотирьох режисерів. Усього на розгляд комісії було подано 46 заявок.

Про це повідомляється на сайті Держкіно. 

На засіданні 2 березня 2020 року Експертна комісія Державного агентства України з питань кіно щодо надання грантів Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проектів вирішила підтримати чотирьох претендентів на одержання трьох грантів у 2020 році:

Загальний обсяг коштів, передбачений на виплату трьох грантів Президента України молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проєктів у 2020-му році, складає 3 млн 527 тис. грн.

Після затвердження Експертною комісією кандидатури претендентів має розглянути колегія Міністерства культури, молоді та спорту України.

Нагадаємо, відповідно до Указу Президента України від 6 лютого 1999 року № 127/99 Держкіно щорічно обирає претендентів на здобуття грантів Президента України у галузі кінематографії. Мета конкурсу – надання державної фінансової підтримки молодим митцям для створення і реалізації соціально значущих творчих кінематографічних проєктів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY