detector.media
03.03.2020 20:10
«Квартал 95» випустить у прокат «Повернення Гуллівера» в кінці 2020 року
«Квартал 95» випустить у прокат «Повернення Гуллівера» в кінці 2020 року
Дату української прем'єри наразі не називають.

Про це повідомляє пресслужба студії «Квартал 95». 

Світова прем'єра повнометражного сімейного мультфільму «Повернення Гуллівера» виробництва студії «Квартал 95» та Gulliver Films відбулася на кіноринку 70-го Берлінського міжнародного кінофестивалю. 

Творці планують у кінці поточного року випустити стрічку в прокат в Україні, а потім - у різних країнах світу.  

Події мультифільму відбуваються після повернення Гуллівера в країну ліліпутів. 

В інтерв’ю «Детектору медіа» співвласник студії «Квартал 95» Борис Шефір розповідав, що «Повернення Гуллівера» – «це заплутана казка-історія з політичним підтекстом». За його словами, проєкт створювався російською та англійською мовою, ним уже зацікавилися дистриб'ютори з Європи та Китаю. Він також сподівався, що до виходу мультфільму на екрани, співпраця з РФ відновиться і цей продукт зможуть продати в Росію. 

Нагадаємо, проєкт «Повернення Гуллівера» брав участь у Дев'ятому пітчингу Держкіно в 2016 році. Але під час публічних презентацій Володимир Зеленський, тоді ще керівник студії «Квартал 95», відмовився від державної фінансової підтримки (проєкт претендував на 35 млн грн при загальному бюджеті 75 млн грн) через скандал, пов'язаний із виступом учасників студії «Квартал 95», де вони назвали Україну жебрачкою.  

Фото: пресслужба «Квартал 95»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY