detector.media
03.03.2020 16:09
Два канали Film.ua Group закодували свій сигнал на супутнику
Два канали Film.ua Group закодували свій сигнал на  супутнику
3 березня телеканали Film.ua Group 36,6 TV та «Кус-кус» закодували свій сигнал на супутнику.

Про це «Детектор медіа» повідомив операційний директор PayTV напрямку компанії Наріман Гусейнов.

За його словами, про кодування 36,6 TV та «Кус-кус» Film.ua Group домовилася з дистрибутором ще влітку.

«До сьогодні були закодовані на технічній базі «1+1 медіа» серіальні телеканали FilmUADrama та Bolt (спільний телеканал студій Film.ua та Star Media)», - додав він.

13 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила каналу «Кус- Кус» закодувати свій сигнал системою умовного доступу Verimatrix.

«КусКус» (ТОВ «Здорове ТБ») – кулінарний канал групи Film.ua Group бізнесмена Сергія Созановського, який мовить з осені 2019 року. Він від початку планувався як платний канал. Однак у його ліцензії спершу було передбачено кодування системою BISS (практично відкритий доступ).

36,6 TV - тематичний канал групи Film.ua Group про здоровий спосіб життя, який розпочав мовлення 1 грудня 2018 року. Мовлення телеканалу відбувалось із супутнику Astra 4А у SD-форматі та через IP-протокол у HD форматі.

Дистрибуцією каналів займається 1+1 media distribution.

Додамо, що 2 березня свій супутниковий сигнал закодував телеканал Music Box.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня.

Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

28 лютого президент Володимир Зеленський із представниками медіагруп домовилися, що до 16 березня кожна з медіагруп запускає некодовану міжнародну версію одного свого каналу. А супутникові платформи Xtra TV та Viasat (належать «Медіа Групі Україна» та «1+1 медіа», відповідно) мають розробити соціальні пакети супутникового телебачення з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств населення.

Група «1+1 медіа» вже має некодовану міжнародну версію – канал «1+1 international», а також залишає некодованим канал УНІАН ТБ, група «Інтер» маж міжнародну версію – канал «Інтер+». «Медіа Група Україна» вважає такою некодованою міжнародною версією свій інформаційний канал «Україна 24».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY