detector.media
03.03.2020 13:15
Канал «Україна» покаже другий сезон мінісеріалу «Утікачка»
Канал «Україна» покаже другий сезон мінісеріалу «Утікачка»
Прем'єра 4-серійної мелодрами «Утікачка 2» виробництва Star Media на замовлення каналу «Україна» відбудеться 8 березня о 16:30.

Про це повідомляє пресслужба телеканалу. 

За сюжетом, Анна Колесніченко та Максим Горський уже рік разом, але поки не одружилися. Анна отримує заманливу пропозицію: стати головним лікарем у медичному центрі «Бриз», розташованому на березі моря. Горський у всьому підтримує її, але глибоко в душі вважає її від'їзд втечею від нього. Тепер в Анни – нові турботи і нові проблеми, а в житті Горського з'являються примари минулого: виявляється, смерть його дружини не була трагічною випадковістю.

Ролі в серіалі виконали: Анна Міклош, Аліса Лукшина, Олександр Нікітін, Дарія Творонович, Петро Ніневський, Єва Шевченко-Головко та інші актори.

Режисер-постановник – Аліна Чеботарьова. Оператор-постановник картини – Костянтин Воробйов. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Лариса Журавська.

Виробництвом 4-серійного фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Star Media. Зйомки проходили в Києві, Київській області та Одесі.

Нагадаємо, перший сезон мінісеріалу вийшов ефір у листопаді 2018 року. 

Фото: пресслужба каналу «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY