detector.media
03.03.2020 10:28
5 канал оновив формат мовлення та перезавантажив програмну сітку
5 канал оновив формат мовлення та перезавантажив програмну сітку
5 канал відтепер мовить в HD-форматі, сигнал супутнику ASTRA 4A – відкритий та безкоштовний.

Про це 2 березня повідомляється на сайті каналу.

5 канал також змінив програмну концепцію.

Зокрема, по буднях у ранковому й денному ефірі показуватимуть документальні фільми та серіали українського та іноземного виробництва на історичну, військову та наукову тематики. Щовечора о 22:00 протягом тижня – документальні стрічки виробництва Великої Британії, Канади та Франції. З 7:00 3 березня стартує лінійка документальних серіалів:

«Планета інновацій» – розповідь про передові наукові відкриття, новітні технології та інноваційні рішення.

«Таємниці і загадки» – про явища планети, зокрема – надможливості, священні культи та реінкарнації, про паранормальних істот та відомих особистостей з їхнім таємним життям.

«Таємниці королівських убивств» – історичний серіал виробництва Британії розповідає про таємниці злочинів проти представників вищої влади держави та замахи на людей з королівського оточення країн Великої Британії, Німеччини, Кенії та Росії.

«Стежина війни» – історичний серіал про великих диктаторів.

«Апокаліпсис: Перша світова» – цей цикл за допомогою кінохроніки та архівних матеріалів відтворює події, що відбувалися на фронті багатьох країн під час Першої світової.

Зміни в програмній сітці:

Нагадаємо, у грудні 2019 року 5 канал повідомив, що переводить трансляцію в стандарт високої роздільної здатності зображення (HD) та змінює програмну сітку.

Фото: 5 канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY