detector.media
Марина Довженко
«Детектор медіа»
02.03.2020 12:55
Російська пропаганда більше не розглядає Зеленського як потенційного партнера — моніторинг
Російська пропаганда більше не розглядає Зеленського як потенційного партнера — моніторинг
У лютому кремлівська медіазброя почала бити по українському президенту і олігархах.

Президент України став головною мішенню російської пропаганди. У лютому 2020 року антиукраїнська пропаганда перефокусувалась із російської аудиторії на українську та почала просувати нищівні для президента та чинної влади меседжі. Про це йдеться в огляді проникнення російської пропаганди за лютий 2020 року.

Тези, співзвучні головним меседжам російської пропаганди, у лютому найчастіше поширювали телеканали «Інтер», «112», ZIK, NewsOne, онлайн-видання «Страна.ua» та «Вести».

Судячи з кремлівської риторики, ВолодимирЗеленський більше не розглядається як ймовірний партнер і сторона для переговорів, тепер він лише об'єкт для ультиматумів і тиску. Проросійська пропаганда доводитиме українському суспільству, що наша держава не має легітимної влади.

Важливими векторами пропаганди є дискредитація українських олігархів, просування ідеї так званого «зовнішнього управління» Україною та переконання публіки в тому, що мінські домовленості — це зобов’язання Києва, яке слід виконати. Ще один напрямок, у якому посилено працює пропаганда Кремля в українському медіапросторі — дискредитація Революції гідності. Докладніше читайте в огляді Петра Бурковського.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY